Vinnarskallar och mycket hjärta hos Leksand


Leksand slog AIK på Hovet med 3-2 och ökade sina odds att ta sig till elitserien. Nu står det förmodligen mellan dalkarlarna och Rögle om vem som tar den andra elitserieplatsen. Södertälje säkrade i praktiken sin plats genom segern mot Almtuna.

Leksand har inte visat den här vilja och koncentration i en kvalserie på flera år. Kanske var matchen mot Rögle en vändpunkt. Den verkliga nyckelmatchen nu är mot Södertälje hemma på tisdag. Leksingarna har sedan två matcher som ser ganska lätta ut; mot Almtuna och Växjö, som båda nu är avhängda och har lite att spela för.

Rögle måste tappa tre poäng för att dalkarlarna ska ha chans att finnas med i elitserien nästa år. Leksands största hopp står till - AIK. Just det, AIK kan genom att slå Rögle borta på tisdag ge Leksand en avgörande hjälpande hand. Samtidigt ger i så fall AIK sig själva en chans att hålla sig kvar i kampen om den andra elitserieplatsen.

Läs artiklar i Aftonbladet här, här, här, här och här.
Läs artikel i DN här.
Läs artikel i SvD här.

Kommentarer
Postat av: Andreas lindqvist

Vi ska/kommer tillbaka till Elitserien,kan bara hålla med om att vi har ett gäng vinnarskallar och att vi får lite flyt och stolpe in nån gång för det är vi värda, vi får alldrig några lätta mål som våra motståndare får...

2010-04-06 @ 11:16:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0